TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

"Faʻatoʻaga a le lalolagi" faʻaleleia i tekinolosi maualuga, malosi fou ma faʻamuamua

GUANGZHOU, Iuni 11 (Xinhua) - O se atinaʻe gaosiga e le mafaatusalia ma le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i fafo na tuʻuina atu ai le igoa "falegaosimea a le lalolagi" i Dongguan i le itu i saute o Saina o Guangdong Province.

I le avea ai ma taulaga lona 24 a Saina o lona GDP ua sili atu i le 1 tiliona yuan (e tusa ma le 140.62 piliona tala Amerika), o Dongguan o loʻo agai i luma i le tekonolosi maualuga, malosi fou, ma le faʻamuamua, e ese mai i se faʻataʻitaʻiga o se fale gaosi konekarate tele mo telefoni feʻaveaʻi ma lavalava. na'o.

SU'ESU'EGA SCI-TECH'O LELEI

I totonu o le "falegaosimea a le lalolagi" o loʻo taoto ai se poloketi faʻataʻitaʻi-tekonolosi a le lalolagi - China Spallation Neutron Source (CSNS). E silia ma le 1,000 suʻesuʻega galuega na faʻatautaia talu mai le amataga o Aukuso 2018.

Na faamatala e Chen Hesheng, o le faatonu aoao o le CSNS ma se tagata aʻoga o le Chinese Academy of Sciences, o se puna o le neutron spallation e pei o se super microscope e fesoasoani e suesue le microstructure o nisi mea.

"O lenei galuega e mafai ona iloa, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tatau ona sui vaega o nofoaafi televave e aloese ai mai faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i le vaivai o mea," o lana tala lea.

Fai mai Chen o loʻo faʻagasolo le suiga o mea na ausia e le CSS i le faʻaaogaina. Mo le taimi nei, o le vaega lona lua o le CSSS o loʻo fausiaina, ma o le galulue faʻatasi i le va o le CSNS ma kolisi maualuga ma aʻoga o loʻo faʻavavevaveina le fausiaina o meafaigaluega suʻesuʻe faasaienisi.

Na manatu Chen o le CSSS o se atina'e sili ona taua mo le nofoaga autu faasaienisi a le atunuu i le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.

FAAMATALAGA I LE MALOSI FOU

Faʻatūina i le 2010, Greenway Technology o se taʻutaʻua taʻutaʻua o maʻa lithium-ion mo micro-mobility ma le faʻaogaina o le malosi e pei o uila eletise, uila afi, drones, robots atamai, ma masini leo.

Faatasi ai ma tagata faʻatau i le silia ma le 80 atunuu ma itulagi, Greenway ua tuʻuina atu le toeitiiti 260 miliona yuan i suʻesuʻega ma atinaʻe i le tolu tausaga talu ai e faʻamautinoa ai lona faʻatauva i le maketi fou malosi.

Faʻafetai i fuafuaga amata ma le vave tali atu, ua televave le tuputupu aʻe o le kamupani ma tausia le 20 pasene o le maketi i Europa, o le tala lea a Liu Cong, le sui peresitene o Greenway.

E tusa ai ma faʻamaumauga aloaʻia, o le pisinisi fou malosi a Dongguan na vaʻaia tupe maua i luga 11.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 66.73 piliona yuan i le 2022.

O loʻo faʻamaopoopoina e le malo faʻalotoifale faiga faʻavae ma tupe e fausia ai se faʻavae faʻavae mo atinaʻe faʻalauiloa, e aofia ai le teuina o le malosi fou, taavale malosi fou, vaega, semiconductor, ma fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, o le tala lea a Liang Yangyang, o le pule sili o le tamaoaiga o le pisinisi a Dongguan ma faʻamatalaga tekonolosi ofisa.

ORIGINALITY I LE FAIGA

E ui i le faʻamamafaina o le maualuga-tekonolosi ma le malosi fou, o loʻo faʻapipiʻi pea e Dongguan le taua tele i le gaosiga, lea e fesoasoani i le sili atu ma le afa o le GDP a le taulaga.

I le avea ai ma se tasi o poutu tau alamanuia a le taulaga, o meataalo gaosiga e silia ma le 4,000 tagata gaosi oloa ma toetoe lava 1,500 pisinisi lagolago. Faatasi ai ma i latou, ToyCity o se paionia i le suʻesuʻeina o auala mo le tele o le mana faʻailoga ma le tau faʻaopoopo.

O le mea muamua o le ki lea i le manuia o le kamupani, o le tala lea a Zheng Bo, ToyCity's faʻavae, aʻo faʻalauiloaina le faiga ma meataalo masani na mamanuina e lana kamupani.

O kamupani meataalo na fa'aaogaina e filifili le gaosiga fa'akonekarate i le fa'aaluina o le taupulega. Ae ua ese nei, o le tala lea a Zheng, ma faamamafaina o le fatuina o uluai ituaiga ma meatotino tau le atamai e manumalo ai le tutoatasi ma tupe mama mo pisinisi meataalo.

O le tupe maua fa'aletausaga a ToyCity ua sili atu i le 100 miliona yuan, ma o tupe maua ua si'itia i luga o le 300 pasene talu ona suia lona ala agai i le amataga, fa'aopoopo Zheng.

E le gata i lea, o faiga lagolago ua faʻatinoina e le malo faʻapitonuʻu, e pei o le fesoasoani tau tupe, fale meataalo meataalo, ma tauvaga faʻataʻitaʻiga a Saina e faʻavaeina ai se filifili pisinisi atoa mo le gaosiga o meataalo.


Taimi meli: Iuni-12-2023