TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Ua fa'amoemoe e fa'aleleia atili le maketi o paipa u'amea

I le 2024, o loʻo faʻaauau pea ona tauivi le pisinisi uʻamea a Saina ma luitau tetele i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo. Ua faateteleina fete’ena’iga fa’a-geopolitical, ma o le fa’atuai fa’asolosolo a le Feterale Reserve i le fa’aitiitia o tului ua atili fa’aopoopoina ai nei fa’afitauli. I totonu o le atunu'u, o le fa'aitiitiga o fanua fa'atau fanua ma le fa'ailoaina o le sapalai-mana'oga le paleni i totonu o pisinisi uamea ua matua afaina ai oloa u'amea uamea. I le avea ai o se vaega taua o le fausiaina o uʻamea, o le manaʻoga mo paipa uʻamea ua paʻu tele ona o le paʻu o le maketi o fanua. E le gata i lea, o le le lelei o galuega a le alamanuia, fetuutuunaiga o fuafuaga a le au gaosi oloa, ma suiga faʻavae i le faʻaogaina o uʻamea i lalo ua taʻitaʻia ai le paʻu i lea tausaga ma lea tausaga i le gaosiga o paipa uamea i le afa muamua o le 2024.

Ole maualuga ole su'esu'ega i fale paipa tetele e 29 i Saina e tusa ma le 15% le maualalo nai lo le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ae o lo'o fa'atupu pea le mamafa i le au gaosi oloa. O le tele o fale gaosi oloa o lo'o fa'atonutonu lelei tulaga o fa'amaumauga e fa'amautu ai le paleni o gaosiga, fa'atau, ma fa'amaumauga. O le manaoga atoa mo paipa uelo ua matua vaivai lava, faatasi ai ma le aofaʻi o fefaʻatauaiga i lalo i le 26.91% i lea tausaga ma lea tausaga e oʻo ia Iulai 10.

I le va'ava'ai atu i luma, o lo'o feagai le pisinisi paipa u'amea ma fa'atauva'a malosi ma fa'afitauli o le tele o sapalai. O fale paipa laiti o loʻo faʻaauau pea ona tauivi, ma o fale gaosi taʻutaʻua e foliga mai e le mafai ona vaʻaia le maualuga o le faʻaaogaina o malosiaga i se taimi puʻupuʻu.

Ae ui i lea, o faiga faʻavae faʻapitoa a Saina ma faiga faʻavae tau tupe, faʻatasi ai ma le faʻavaveina o le tuʻuina atu o poʻa faʻapitonuʻu ma faʻapitoa, o loʻo faʻamoemoeina e faʻateleina ai le manaʻoga mo paipa uʻamea i le afa lona lua o le 2024. O lenei manaʻoga e ono maua mai i galuega tetele. O le aofa'i o paipa ueloina mo le tausaga e tusa ma le 60 miliona tone, e 2.77% le fa'aititia o le tausaga i lea tausaga, fa'atasi ai ma le averesi o le fa'aogaina o le gafatia e tusa ma le 50.54%.


Taimi meli: Iul-22-2024