TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Faʻafitauli i le "faʻaleagaina": manaʻomia e le lalolagi fefaʻatauaʻiga, ae le o taua: SCMP

HONG KONG, Iuni 26 (Xinhua) - O le faʻalavelave i le "de-risking" e manaʻomia e le lalolagi fefaʻatauaʻiga, ae le o taua, lipotia mai le South China Morning Post, o Hong Kong-gagana Peretania i aso uma.

"O le igoa o le taaloga ua suia mai le 'saoloto' fefaʻatauaʻiga i le 'auupegaina' fefaʻatauaʻiga," o Anthony Rowley, o se tusitala tuai e faʻapitoa i mataupu tau tamaoaiga ma tupe a Asia, na tusia i se manatu mo le aso Sa.

I le vaitau o le 1930, ina ua paʻu le tamaoaiga o le lalolagi i le atuatuvale ma le tele o fefaʻatauaʻiga faʻatauvaʻa, o faiga puipuia e faʻatatau i atunuu i fafo atu o poloka faʻaitulagi na toe faʻafouina faiga fefaʻatauaʻiga, fai mai le tusiga, ma faʻaopoopo mai o le faʻaitiitia o fefaʻatauaʻiga ma sili atu le taugata faʻateleina feeseeseaiga faavaomalo.

“O ia faiga ua toe vaaia manino i le taimi nei a o taumafai se vaega taʻitaʻia a Amerika o malo tele o fefaʻatauaʻiga e faʻateʻaina (poʻo le "tuu ese-tulaga", aua latou te manaʻo e taʻua) a latou fefaʻatauaʻiga ma fesoʻotaʻiga sapalai mai le faʻalagolago ia Saina, ae o Saina mo o lana vaega o loʻo taumafai e fausia isi fesoʻotaʻiga," o le tala lea a Rowley.

Fa'aitulagi e aunoa ma le taula o multilateralism e mafai ona sili atu ona fa'aalia i malosiaga malolosi o le malepelepe, ma fa'aitulagi fefa'ataua'iga e mafai ona fa'avaivaia ma fa'atupula'ia atili ai le fa'aituau, fa'aitiitia le popole i le tu'ufa'atasia ma le fa'atupuina o puipui puipui e faasaga i tagata le auai, e tusa ai ma se pepa a le International. Tupe Faaputugatupe ta'ua e Rowley.


Taimi meli: Iuni-27-2023