TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Uamea Tube Foliga ma Tuutuuga Lapopoa

①O le lapopoa ma le lapopoa moni
A、Nominal size: o le numera faʻatulafonoina i le tulaga masani, ma o le lapoʻa lelei e faʻamoemoeina e le tagata faʻaoga ma le gaosiga, ma o le faʻatonuina foʻi o loʻo faʻaalia i totonu o le konekarate.
B、O le tele moni: o le tele moni na maua i le taimi o le gaosiga, ma o lenei lapopoa e masani ona tele pe laʻititi nai lo le lapopoa. O mea fa'apitoa e ta'ua o le 'ese'ese.
②Fa'asesega ma le faapalepale
A、Deviation: i le taimi o le gaosiga, e pei o le tele moni e faigata ona ausia manaʻoga o le tele numera, ie. o le lapo'a moni e masani ona lapopo'a pe la'ititi nai lo le lapopo'a, o se eseesega fa'ataga i le va o le lapo'a moni ma le lapopoa. O le eseesega lelei e taʻua o le eseesega lelei, ae o le eseesega le lelei e taʻua o le le lelei.
B、Faapalepale: o le aofaʻi o le aofaʻi o le faʻaogaina o le lelei ma le le lelei o le faʻatulafonoina i totonu o le tulaga e taʻua o le faapalepale, e taʻua foi o le "sone faapalepale".
③Tilivaina umi
E ta'ua fo'i le umi e mana'omia e le tagata e mana'omia le umi po'o le umi o le konekarate. I le tulaga masani, e tele tulafono faatonutonu i luga o le umi o le tuʻuina atu i le tulaga masani, e pei ona taua i lalo:
A、O le umi masani (e taʻua foʻi le umi faʻafuaseʻi): o le umi i totonu o le umi o loʻo faʻatonutonuina i tulaga masani ma e aunoa ma le faʻatulagaina o le umi e taʻua o le umi masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatulafonoina i totonu o le faʻasologa faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faapea: o le umi masani o le vevela vevela (extruded, faʻalauteleina) paipa uamea o le 3000 mm -12000mm; ao le umi masani o le malulu-tosi (taavale) paipa uamea o 2000 mm-10500mm.
B, tipi le umi: tipi le umi e masani lava i totonu o le tele o le umi masani, ma o le umi faʻamautu e manaʻomia ile konekarate. Ae ui i lea, e le mafai ona tipi ese le umi o le tipiina i taimi uma i le gaioiga moni, o lea e mafai ai ona faʻatagaina se eseesega lelei o le umi tipi e faʻatulafonoina i le tulaga masani.
Ave le faʻapipiʻi faʻavae e fai ma faʻataʻitaʻiga:
Ole fua fa'auma o oloa tipi-i-umi e matua maualalo lava nai lo le masani-umi umi, o lea o le tau fa'atupula'ia talosaga aumai i fafo e le gaosi e talafeagai. O fua faatatau o le siitaga o tau o atina'e taitasi e le o ogatasi; masani, o le tau e mafai ona siitia i le 10% i luga o le faavae o tau faavae.
C, Faalua umi: e lua umi e tatau ona i totonu o le tele o le umi masani masani, o le tagata taʻitoʻalua umi ma le tele e fatu ai le umi atoa e tatau ona faʻaalia i totonu o le konekarate (mo se faʻataʻitaʻiga, 3000 mm × 3, o lona tolu o le 3000 mm. , ma le umi atoa o le 9000mm). I le fa'agaioiga moni, e tatau ona fa'aopoopoina se va'aiga lelei fa'atagaina o le 20mm i le umi atoa, fa'apea fo'i ma le fa'aputuina o pito ta'ilua ta'ilua. Ave le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le tipi manaʻomia o le 5 - 10mm mo le faʻauʻu uʻamea ma le lautele ≤159mm; 10-15mm mo le paipa uamea ma le lautele >159mm.
Afai e leai ni tulafono faatonutonu i totonu o le tulaga masani, o le faʻaluaina o le umi ma le tipiina e tatau ona faʻatalanoaina e le au faʻatau ma le faʻatau ma faʻaalia i totonu o le konekarate. E tutusa ma le umi o le tipi, le umi e lua e mafai ona faʻaitiitia ai le fua o oloa maeʻa o le atinaʻe, o lea e talafeagai ai le faʻatupulaia o le tau o loʻo aumai e le gaosiga, ma o le tau o le faʻatupulaia o le tau e tutusa lava ma le tau faʻatupulaia o le umi o le tipi.
D、A'oa'oga umi: va'aiga umi e masani lava i totonu masani le umi; i le tulaga e manaʻomia e le tagata faʻaoga le umi i se faʻamaufaʻailoga umi, e tatau ona faʻaalia i totonu o le konekarate. Mo se faʻataʻitaʻiga: o le umi masani o le 3,000-12000mm, aʻo le umi o le tipi o le 6000-8000mm poʻo le 8000 ~ 10000mm.
E mafai ona iloa e, o manaoga i luga o laina umi e faigofie atu nai lo le tipi le umi ma faalua le umi, ae stricter nai lo le umi masani tele, ma e mafai ona faaitiitia le fua faatatau o oloa maeʻa o pisinisi. O le mea lea, o le tau fa'atupula'ia talosaga na aumai e le gaosi oloa e talafeagai; masani, o le tau e mafai ona siitia e tusa ma le 4% i luga o le faavae o tau faavae.
④E le tutusa mafiafia puipui
O le mafiafia o puipui paipa uamea e le mafai ona tutusa, mafiafia puipui le tutusa e mafai ona i ai i luga o le koluse-vaega ma faagaau longitudinal faamoemoe, ie. mafiafia lē tutusa. Ina ia pulea lenei tulaga le tutusa, o le faasinoupuina faatagaina o le le tutusa thicin le tulaga o paipa uamea; e masani lava, e faʻatulafonoina e le sili atu i le 80% o le faʻapalepale o le mafiafia o puipui (lea e tatau ona imkness e faʻatulafonoina plemented pe a maeʻa feutagaiga i le va o le sapalai ma le faʻatau).
⑤Ellipticity
O le lautele pito i fafo o le vaega koluse o le paipa uamea lapotopoto atonu e le tutusa, o le maualuga pito i fafo o le lautele ma le laʻititi pito i fafo atonu e le tutusa le tasi i le isi, o le eseesega i le va o le maualuga pito i fafo ma le laʻititi pito i fafo o le ellipticity (poʻo tikeri e le o se taamilosaga). Ina ia mafai ona pulea le ellipticity, o faasinoupu faatagaina o le ellipticity o loʻo faʻatonutonuina i nisi tulaga faʻalava uamea; masani, e faʻatulafonoina e le sili atu i le 80% o le faʻapalepale o le lautele fafo (lea e tatau ona faʻatinoina pe a maeʻa feutagaiga i le va o le sapalai ma le faʻatau).
⑥Curvature
O le paipa uamea e curvilinear i le itu umi, ma o le tikeri punou o loʻo faʻaalia i fuainumera e taʻua o le curvature. O le curvature faʻatonutonuina i le tulaga masani e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua e pei ona taua i lalo:
A、Fa'alotoifale curvature: 1-mita le umi pule e mafai ona faʻaaoga e fua ai le maualuga o le chord (mm) i le pito sili ona punou nofoaga, ie. tau curvature i le lotoifale, lona iunite o le mm / m, mo se faataitaiga: 2.5 mm / m. O le metotia e faʻaaogaina foi i le curvature o le pito o le paipa.
B、Aotele curvature o le umi atoa: fa'amauina se maea i itu uma e lua o le faagaau e fua ai le maualuga chord maualuga (mm) o le nofoaga punou o le paipa uamea, ona liua lea i le pasene o le umi (m), lea o le curvature atoa i le itu umi o le paipa uamea.
Faataitaiga: o le umi o le paipa uamea e 8m, ma o le maualuga o le chord maualuga e fuaina e pei o le 30mm, o le mea lea e tatau ona i ai le curvature atoa o le paipa:
0.03÷8m×100%=0.375%
⑦Toe sili atu
Ole sili atu ole lapo'a e mafai fo'i ona ta'ua o se fa'ataga o se'ese'esega o le lapo'a e sili atu i le tulaga masani. O iinei o le "tele" e masani lava ona faasino i le lautele fafo ma le mafiafia puipui o paipa uamea. E masani lava, e taʻua e se tasi le tele e sili atu e pei o le "faapalepale sili atu", ae o lenei auala o le faʻatusatusaina o le faʻafefe i le faapalepale e le faigata, ma e tatau ona taʻua o le "eseese sili". O iinei e mafai ona "lelei" pe "leaga", o le "lelei" deviation ma le "leaga" e faigata ona sili atu i le tulaga masani i le taimi e tasi i le vaega tutusa o paipa uamea.


Taimi meli: Nov-16-2018