TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Fa'aleleia atili fa'amaumauga o tau o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'aauau pea o le toe fa'aleleia o Saina

BEIJING, Setema 9 (Xinhua) - O le tau o tagata faatau a Saina na toe foi i le teritori lelei ia Aukuso, aʻo faʻaitiitia le tau o le fale gaosi oloa, faʻaopoopo i faʻamaoniga mo le toe faʻaleleia o le tamaoaiga lona lua i le lalolagi, faʻamatalaga aloaia i le Aso Toʻonaʻi.

O le faʻasologa o tau o tagata faʻatau (CPI), o se fua faʻatatau o le tau, na faʻapupulaina le 0.1 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Aokuso, toe faʻaleleia mai le paʻu o le 0.3 pasene ia Iulai, e tusa ai ma le National Bureau of Statistics (NBS).

I masina taʻitasi, na faʻaleleia ai foi le CPI, siitia 0.3 pasene ia Aukuso mai le masina talu ai, o se maualuga maualuga atu nai lo le 0.2 pasene o Iulai.

Na ta'ua e le NBS statistician Dong Lijuan le pikiina o le CPI i le fa'aauauina pea o le fa'aleleia atili o le maketi a le atunu'u ma le sapalai-mana'oga.

O le averesi CPI mo le vaitaimi o Ianuari-Aokuso na siitia le 0.5 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma le NBS.

O le faitauga na sau foi ona o le faanatinati o femalagaaiga i le taumafanafana na siitia ai vaega o felauaiga, turisi, fale nofo, ma meaʻai, faatasi ai ma le siʻitia o tau o auaunaga ma mea e le o ni meaʻai e faʻaitiitia ai tau o meaʻai ma oloa faʻatau, o le tala lea a Bruce Pang, le sili o le tamaoaiga o Saina. o fale fa'atau ma kamupani au'aunaga tau fa'afaigaluega JLL.

I le malepelepe, o tau o taumafa na pa'ū i le 1.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Aukuso, ae o tau o mea e le o ni meaʻai ma auaunaga na siitia i le 0.5 pasene ma le 1.3 pasene, i le faasologa, mai le tasi tausaga talu ai.

O le CPI autu, toese le tau o taumafa ma le malosi, na siitia le 0.8 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Aukuso, faatasi ai ma le saoasaoa o le siitaga e le suia pe a faatusatusa ia Iulai.

O le tau o oloa gaosi oloa (PPI), lea e fuaina ai tau mo oloa i le faitotoa o fale gaosimea, na paʻu i lalo i le 3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Aukuso. O le faʻaititia na faʻaititia mai le 4.4-pasene pa'u ia Iulai i le 5.4-pasene pa'u na faamauina ia Iuni.

I luga o masina taʻitasi, o le Aukuso PPI na faʻapupulaina le 0.2 pasene, toe fesuiaʻi le faʻaitiitia o le 0.2 pasene ia Iulai, e tusa ai ma faʻamaumauga a le NBS.

Fai mai Dong, o le faʻaleleia o le PPI o Aukuso na oʻo mai ona o le tele o mea, e aofia ai le faʻaleleia atili o manaʻoga mo nisi o oloa gaosi oloa ma le maualuga o tau o suauʻu faʻavaomalo.

O le averesi PPI i le valu masina muamua o le tausaga na paʻu i lalo 3.2 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e leʻi suia pe a faʻatusatusa i le vaitaimi o Ianuari-Iulai, o faʻamatalaga na faʻaalia.

O faʻamaumauga o le Aso Toʻonaʻi na faʻaalia ai aʻo faʻaalia e le atunuʻu faiga faʻavae lagolago tau tamaoaiga ma faʻaleleia suiga faʻasaga i le taamilosaga, o aʻafiaga o faiga e faʻateleina ai manaoga i totonu o le atunuʻu na faʻaauau pea ona aliaʻe, o le tala lea a Pang.

O fa'amaumauga o le tau o tupe na maua mai i le tele o fa'ailoga o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'aauau pea o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga o Saina.

O loʻo faʻaauau pea le siʻitia o le tamaoaiga o Saina e oʻo mai i lenei tausaga, ae o luʻitau o loʻo tumau pea i le lotolotoi o le lavelave o le siosiomaga o le lalolagi ma le le lava o manaʻoga i totonu o le atunuʻu.

E talitonu le au su'esu'e e tele filifiliga a Saina i lana pusa o faiga fa'avae e fa'amalosia atili ai le tamaoaiga, e aofia ai fetuunaiga o tupe fa'aagaaga fa'aagaaga ma fa'amalieina faiga fa'aaitalafu mo le vaega o meatotino.

Faatasi ai ma le maualuga o le tau o loʻo tumau pea le maualalo, o loʻo i ai pea le manaʻomia ma le avanoa mo le faʻaititia atili o tului, o le tala lea a Pang.


Taimi meli: Sep-11-2023