TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

O fefa'ataua'iga i fafo ua fa'atulaga e tumau pea i lenei tausaga

O fefaʻatauaʻiga a Saina i fafo, faʻamalosia e le faʻatupulaia pea o le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ma le faʻaleleia atili o fefaʻatauaiga o loʻo faʻatupuina e le maualuga-tech ma mea lanu meamata ma le faʻalauteleina o maketi i fafo, o le a faʻaauau pea ona faʻaalia le maufetuunaʻi i lenei tausaga, e tusa ai ma ofisa ma pulega i le Aso Faraile.

O lena tala, o le mamafa i lalo o manaoga mai fafo, faʻateleina feeseeseaiga geopolitical ma le faʻatupulaia o fefaʻatauaʻiga puipuiga, o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaʻiga i fafo a le atunuʻu e le aunoa ma ni luʻitau, na latou fai mai ai, e manaʻomia ai ni faiga sili atu ona malosi e fesoasoani ai i pisinisi ia sili atu le faʻatautaia o laufanua faʻavaomalo faigata.

"O le faatinoga o fefaʻatauaiga i fafo e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu," o le tala lea a Guo Tingting, sui minisita o pisinisi, i se fonotaga a le aufaasālalau, ma faʻaopoopo mai o le GDP o le tamaoaiga lona lua o le lalolagi na faʻatupulaia i le 5.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga. le kuata muamua, e maua ai se faavae mautu mo le tuufaatasia o faavae o fefaatauaiga i fafo.

E le gata i lea, o faʻamoemoega pisinisi o loʻo faʻaleleia pea, e pei ona faʻaalia i se suʻesuʻega talu ai nei na faia e le matagaluega i le silia ma le 20,000 faʻaaliga i le Canton Fair o loʻo faʻaauau. O le suʻesuʻega na faʻaalia ai o le 81.5 pasene o tagata na tali mai na lipotia mai se faʻaopoopoga poʻo le mautu i a latou poloaiga, faʻailogaina le 16.8-pasene-vaega siʻitia mai le vasega muamua.

O lo'o taula'i atu le au gaosi oloa a Saina i le atina'eina ma le fa'aulufale atu o oloa e fa'atekonolosi, fa'alelei ma e maualuga le tau fa'aopoopo, e fa'aosoina ai taumafaiga a le atunu'u e fa'amalieina ana fefa'ataua'iga, o le tala lea a Li Xingqian, le fa'atonu-sili o le matagaluega o fefa'ataua'iga i fafo.

O le tuʻufaʻatasia o le faʻatau atu o taʻavale malosi, maʻa lithium ma oloa o le la, e taʻua o "mea fou e tolu", mo se faʻataʻitaʻiga, na tu i le 1.06 trillion yuan ($ 146.39 piliona) i le tausaga talu ai, i luga ole 29.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga. E le gata i lea, o oloa gaosi oloa gaosi oloa na siitia i le 86.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, o faʻamaumauga mai le General Administration of Customs na faʻaalia.

A'o si'itia le lalolagi i se tamaoaiga maualalo-carbon, ua fa'atupula'ia le mana'oga mo oloa fa'alelei ma le gafatia. O "mea fou e tolu" ua sili ona sailia i le maketi o le lalolagi, o le tala lea a Xu Yingming, o se tagata suʻesuʻe i le Chinese Academy of International Trade and Economic Cooperation.

E ala i le faʻaauauina o faʻafouga, ua ausia e nisi o kamupani Saina se tulaga maualuga o tekinolosi ma le lelei o oloa, faʻatagaina i latou e ofoina atu tulaga maualuga, faʻatauvaʻa oloa e fetaui ma tulaga faʻavaomalo ma faʻamalosia a latou faʻateleina faʻatau atu, faʻaopoopo Xu.

O taumafaiga a le atunuu e faalautele sootaga tau fefaatauaʻiga ma le tele o paaga, aemaise lava i latou o loʻo aofia ai le Belt and Road Initiative, o loʻo faʻaleleia atili ai le maufetuunaʻi o ana pisinisi mai fafo.

I le 2023, o le vaega o oloa auina atu i fafo i maketi o loʻo tulaʻi mai na siitia i le 55.3 pasene. Ua faalolotoina foi sootaga o fefaatauaiga ma atunuu o lo o aafia i le Belt and Road Initiative, e pei ona molimauina i fuainumera muamua o le kuata o lenei tausaga, lea e 46.7 pasene le aofa’i o oloa auina atu i fafo i na atunuu, e tusa ai ma le faamatalaga a le matagaluega.

I le maitauina o le taulai atu o le kamupani i Europa ma Amerika o le autu o lana maketi o oloa auina atu i fafo o le NEV, o Chen Lide, le pule faaitulagi o le Asia's Second Division i Zhongtong Bus, fai mai o nei maketi e silia ma le afa o le kamupani auina atu i fafo i le tausaga talu ai.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se siʻitaga talu ai nei i suʻesuʻega mai tagata faʻatau i maketi o loʻo tulaʻi mai, e aofia ai Aferika ma Asia i Saute. O nei maketi e le'i fa'aaogaina e maua ai avanoa taua mo le su'esu'eina atili, o le fa'aopoopo lea a Chen.

E ui o nei tulaga lelei o le a fesoasoani e tuʻu ai fefaʻatauaʻiga a Saina i fafo i se tulaga sili atu e faʻatumauina ai le malosi, o luʻitau eseese e pei o le geopolitical feteʻenaʻiga ma fefaʻatauaʻiga puipuiga o le a tumau pea le faigata ona taʻe.

Na taʻua e le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi i le Aso Lulu, o loʻo faʻamoemoeina le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o oloa a le lalolagi e siitia i le 2.6 pasene i le 2024, 0.7 pasene maualalo ifo nai lo le faʻataʻitaʻiga na faia ia Oketopa talu ai.

O loʻo molimauina e le lalolagi le faʻatupulaia o le numera o feteʻenaʻiga geopolitical, e pei o le faʻaauau pea o feteenaiga a Isaraelu ma Palesitina ma ona aafiaga sasaa, ma le poloka o le auala o felauaiga o le Sami Ulaula, lea e mafua ai le tele o faʻalavelave ma le le mautonu i itu eseese, o le tala lea a Guo, le sui. -minisita o pisinisi.

Aemaise lava, o le maualuga o le puipuiga o fefaʻatauaʻiga ua atili ai ona faigata mo pisinisi a Saina ona faʻatautaia maketi i fafo. O suʻesuʻega talu ai nei a le Iuni a Europa ma le US i Saina NEV, lea e faʻavae i luga o tuʻuaiga le faʻavae, e fai ma faʻataʻitaʻiga.

"E le o se mea e ofo ai le US ma nisi o tamaoaiga atiaʻe e masani ona faʻaaogaina faiga faʻatapulaʻaina e faasaga ia Saina i nofoaga o loʻo amata ai ona faʻaalia e Saina le faʻatupulaia o le tauvaga," o le tala lea a Huo Jianguo, sui taʻitaʻifono o le China Society for World Trade Organization Studies.

"Afai lava e galulue pisinisi a Saina e tusa ai ma tulafono faava o malo ma faatumauina le faatauva ma oloa e maualuga le lelei ma taugofie ma ofoina atu auaunaga faʻaleleia tagata faʻatau, o na faiga faʻatapulaʻa o le a naʻo ni faʻalavelave le tumau ma faʻalavelave, ae o le a le taofia ai i tatou mai le fausiaina o se avanoa fa'atauva fou i na vaega o lo'o fa'atupula'ia."


Taimi meli: Apr-22-2024