TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Lipoti ole Puipuiga ma le Pulea ole Fa'ama'i

O le tala fou o le coronavirus na tupu o faʻamaʻi pipisi i Wuhan e leʻi faʻamoemoeina. Ae ui i lea, e tusa ai ma le poto masani o mea na tupu i le SARS, o le tala fou o le coronavirus na vave ona ave i lalo o le pulega a le setete. E oo mai i le taimi nei e lei maua lava ni mataupu masalomia i le nofoaga o loo i ai le falegaosimea. E tusa ai ma fuainumera o toniga a le kamupani mo tagata faigaluega, o lo o manuia uma i latou ma e mafai ona toe foi i galuega i soo se taimi.

 

Talu ai ona o le taimi mo le faʻamaʻi e mafai ona oʻo i le amataga o Fepuari, o [Guanghan] i le itu i Saute Sisifo o Saina [Sichuan] na faʻalauteleina le aso malolo o le Spring Festival mai ia Fepuari 1st ia Fepuari 10th. E ui o lena fa'ai'uga aloa'ia e mafai ona i ai sina a'afiaga i la tatou gaosiga, e na'o le 9 aso, e le umi tele. A maeʻa le toe amataina o le gaosiga, o le a tatou faʻaitiitia foi le aʻafiaga i le tuʻuina atu.

 

Aʻo leʻi oʻo i le Spring Festival, o le fale gaosimea i [Guanghan] ua maeʻa le tele o faʻatonuga i luga ole laiga i luma atu ma a maeʻa ona feutagai ma a tatou tagata faʻatau, o nisi oloa na tuʻuina atu muamua. O oloa o lo'o totoe o lo'o fa'atulaga e lafo pe a mae'a le aso malolo. E tusa ai ma le alualu i luma o loʻo i ai nei, o le aso e tuʻuina atu ai e tuai ona o le faʻaopoopoga o le aso malolo o le Spring Festival, lea e ono aʻafia ai le aso tuʻuina atu o nisi o poloaiga. Peitaʻi, e mafai ona tatou fetuunaʻi le auala o felauaiga e tusa ai ma o tatou manaʻoga moni ma suia mai le sami i le ea e faapuupuu ai le taimi o felauaiga. I lena auala, o le a faʻaitiitia le aʻafiaga i luga o le initaneti. O le a matou faia ni fetuunaiga patino o galuega i le isi.

 

Mo fa'atonuga fou, o le a matou siaki le lisi o totoe ma galue i se fuafuaga mo le gaosiga gafatia. Matou te mautinoa i lo matou gafatia e faʻaaogaina poloaiga fou. O le mea lea, o le a leai se aafiaga i tiliva i le lumanaʻi.

I lalo o tulaga faʻapitoa, pe a toe amata le falegaosimea ile Fepuari 10, e mafai ona tatou faʻatulagaina auala faʻaopoopo galuega e faʻavavevave ai le gaosiga ma tatala faʻalavelave faʻafuaseʻi mo oloa.

O Saina e iai le naunautaiga ma le malosi e faʻatoʻilaloina le coronavirus. Matou te manatu mamafa i ai ma mulimuli i faatonuga a le malo [Sichuan] e taofiofia le sosolo o le siama. I se auala, o le lagona e tumau pea le fiafia. O le faʻamaʻi o le a iu lava ina pulea ma faʻaumatia.


Taimi meli: Feb-13-2020