TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

O loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina e Saina oloa faʻatau atu i fafo i le H1 2024

Ona o le vaivai o le taumafaina i totonu o le atunuu, ua tuusa'o atu e le au fai u'amea i totonu o le atunuu tupe faasili i maketi e auina atu i fafo e le puipuia

I le afa muamua o le 2024, na faʻateleina e le au fai uʻamea Saina le faʻateleina o oloa faʻatau atu i fafo i le 24% faʻatusatusa ia Ianuari-Iuni 2023 (i le 53.4 miliona tone). O loʻo taumafai le au gaosi oloa i le lotoifale e suʻe maketi mo a latou oloa, o loʻo mafatia i le maualalo o manaʻoga i totonu o le atunuʻu ma faʻaitiitia tupe maua. I le taimi lava e tasi, o loʻo feagai kamupani Saina ma luʻitau i maketi i fafo ona o le faʻaofiina o faiga puipuia e faʻatatau i le faʻatapulaʻaina o oloa faaulufale mai a Saina. O nei mea taua e fausia ai se siosiomaga faigata mo le atinaʻeina o pisinisi uʻamea a Saina, lea e manaʻomia ona faʻafetaui i mea moni fou i totonu o le atunuʻu ma le lalolagi atoa.

O le siʻitia tele o oloa faʻatau atu i fafo mai Saina na amata ile 2021, ina ua faʻatupuina e pulega faʻapitonuʻu le lagolago mo le fale gaosi oloa e tali atu ai ile faʻamaʻi COVID-19. I le 2021-2022, o loʻo faʻatumauina pea le auina atu i fafo i le 66-67 miliona tone i le tausaga, faʻafetai i le mautu o manaʻoga mai le fale faufale. Ae ui i lea, i le 2023, o le fausiaina i totonu o le atunuʻu na faʻagesegese tele, o le faʻaaogaina o uʻamea na paʻu malosi, lea na mafua ai le faʻatupulaia o oloa faʻatau atu e sili atu i le 34% y / y - i le 90.3 miliona tone.

E talitonu tagata popoto i le 2024, o le a toe tupu aʻe le 27% y/y uta uʻamea Saina i fafo, e sili atu i le faamaumauga 110 miliona tone na matauina i le 2015.

E oʻo mai ia Aperila 2024, e tusa ai ma le Global Energy Monitor, o le gaosiga o le uʻamea a Saina na faʻatatau i le 1.074 piliona tone i tausaga taʻitasi, faʻatusatusa i le 1.112 piliona tone ia Mati 2023. I le taimi lava e tasi, i le afa muamua o le tausaga, gaosiga o uʻamea i le atunu'u na fa'aitiitia i le 1.1% y/y - i le 530.57 miliona tone. Ae ui i lea, o le fua faatatau o le paʻu o gafatia o loʻo i ai nei ma le gaosiga o uʻamea e le sili atu i le fua o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina, lea na pa'ū i le 3.3% y / y i luga o le 6 masina i le 480.79 miliona tone.

E ui lava i le vaivai o manaoga i totonu o le atunuu, e le o faanatinati le au fai uʻamea Saina e faʻaitiitia le gafatia o le gaosiga, lea e mafua ai le tele o oloa auina atu i fafo ma pa'ū tau uʻamea. O lenei, i le isi itu, e mafua ai faafitauli ogaoga mo le au fai uʻamea i le tele o atunuu, e aofia ai le Iuni a Europa, lea na auina atu ai le 1.39 miliona tone o le sila mai Saina i le lima masina muamua o le 2024 (-10.3% y / y). E ui o le fuainumera o loʻo paʻu i lalo i lea tausaga ma lea tausaga, o loʻo ulufale pea oloa a Saina i le maketi a le EU i le tele o voluma, e ala i le pasia o quota o loʻo i ai ma tapulaʻa e ala i maketi o Aikupito, Initia, Iapani ma Vietnam, lea ua matua faʻateleina ai le faʻaulufaleina mai o oloa talafeagai i totonu. vaitaimi lata mai.

“E mafai e kamupani u’amea a Saina ona fa’agaioi fa’aletonu mo sina taimi ina ia aua ne’i fa’aitiitia le gaosiga. O loʻo latou sailia ni auala e faʻatau atu ai a latou oloa. O le faʻamoemoe o le a sili atu le uamea o le a faʻaaogaina i Saina e leʻi faʻataunuʻuina, ona e leʻi faʻaalia ni auala aoga e lagolago ai le fausiaina. O le iʻuga, o loʻo matou vaʻaia le tele ma le tele o uamea mai Saina o loʻo lafoina i maketi i fafo, "o le tala lea a Andriy Glushchenko, GMK Center suʻesuʻe.

O le tele ma le tele o atunuʻu o loʻo feagai ma le faʻateleina o oloa mai Saina o loʻo taumafai e puipuia le au gaosi oloa i totonu o le atunuʻu e ala i le faʻaogaina o tapulaʻa eseese. O le numera o suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia i le lalolagi atoa ua siitia mai le lima i le 2023, o le tolu na aofia ai oloa a Saina, i le 14 na faʻalauiloaina i le 2024 (e oʻo i le amataga o Iulai), e sefulu na aofia ai Saina. O lo'o maualalo pea lenei fuainumera pe a fa'atusatusa i le 39 mataupu i le 2015 ma le 2016, o le vaitaimi lea na fa'atūina ai le Global Forum on Steel Excess Capacity (GFSEC) i le lotolotoi o le si'itia tele o oloa fa'atau atu a Saina.

I le aso 8 o Aokuso, 2024, na faalauiloa ai e le Komisi Europa le faʻalauiloaina o se suʻesuʻega e tetee atu ai i le faʻaulufaleina mai o nisi ituaiga o oloa uamea vevela mai Aikupito, Initia, Iapani ma Vietnam.

I le lotolotoi o le faʻateleina o faʻamalosi i maketi o le lalolagi ona o le tele o le faʻatau atu o le uamea Saina ma le faʻateleina o puipuiga a isi atunuʻu, ua faʻamalosia Saina e suʻe ni auala fou e faʻamautu ai le tulaga. O le faʻaauau pea ona faʻalauteleina i maketi faʻatau atu e aunoa ma le amanaia o tauvaga i le lalolagi atoa e mafai ona oʻo atu ai i le faʻateleina o feteʻenaʻiga ma tapulaʻa fou. I se taimi umi, e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i luga o pisinisi uʻamea a Saina, lea e faʻamamafa ai le manaʻoga e suʻe se fuafuaga sili atu le paleni atinaʻe ma le galulue faʻatasi i tulaga faʻavaomalo.


Taimi meli: Aukuso-15-2024