TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Itumalo o Jinghai Tianjin City, Saina

Beijing, Shanghai faʻaleleia le tau faʻafaigaluegaina mai fafo

O faiga fou na tuʻuina mai e le malo o Beijing ma Shanghai e tuʻuina atu ai le saʻolotoga sili atu i le aufaipisinisi mai fafo e siitia a latou tupe faavae i totonu ma fafo atu o Saina o loʻo faʻamalosia ai taumafaiga a le atunuʻu e faʻaleleia le siosiomaga o pisinisi, tosina mai ai le tele o tupe teufaafaigaluega mai fafo ma sili atu ona faafaigofieina le tatalaina o faʻalapotopotoga a le atunuʻu, fai mai tagata popoto i le Aso Faraile.

I totonu o le Saina (Shanghai) Pilot Free Trade Zone, o tupe faʻaalu uma e fesoʻotaʻi i totonu ma fafo o loʻo faia e le aufaipisinisi mai fafo o le a faʻatagaina e tafe saʻoloto pe afai e faʻatatau i luga ma tausisia, e tusa ai ma se seti o 31 faiga fou na tuʻuina mai e le Malo o Shanghai i le Aso Tofi.

O lea faiga faavae na amata faamamaluina talu mai Setema 1, e tusa ai ma le pepa a le malo.

Lou Feipeng, o se tagata suʻesuʻe i le Falemeli Savings Bank o Saina, fai mai o faiga fou o le a fesoasoani e sili atu le puipuia o aia tatau ma aia a le aufaipisinisi mai fafo i Saina. I le manatu ai o se la'asaga tele i luma i le fa'aauauina pea o fa'alapotopotoga a Saina mo le fa'afaigaluegaina o tupe mai fafo, fai mai Lou o le a fesoasoani ia gaioiga e fa'aleleia ai le siosiomaga atoa o pisinisi, lea e fa'amalosia ai fo'i le fa'atupulaia o le tamaoaiga o Saina i le fa'amoemoe o le tele o tupe mai fafo e ulufale mai pe a mae'a nei faiga. .

E fa'apena fo'i, fai mai le ofisa o fefa'ataua'iga a le taulaga o Beijing i se ata fa'ata'ita'iga o tulafono fa'afaigaluega mai fafo a le taulaga na fa'amatu'u mai i le Aso Lulu, o le a lagolagoina fua mai totonu ma fafo o tupe fa'asoa moni ma fa'atagaina a le aufaipisinisi mai fafo e fa'atatau i tupe teufaafaigaluega. O ia ituaiga tupe e tatau ona faia e aunoa ma le faatuai, o le tala lea o tulafono faatonutonu, lea e mafai ai e tagata lautele ona fai se manatu seia oo ia Oketopa 19.

O Cui Fan, o se polofesa o le tamaoaiga i le Iunivesite o Pisinisi Faava o Malo ma le Tamaoaiga i Beijing, fai mai o faiga e faʻamoemoe e faʻafaigofie le faʻaogaina o tupe faavae e tusa ai ma le 33 faiga na tuʻuina atu e le Fono a le Setete ia Iuni, ina ia faʻalauteleina le tatalaina o faʻalapotopotoga- i totonu o sone e ono o fefa'ataua'iga saoloto ma le uafu sa'oloto.

I le tulaga o tupe faavae tupe faamomoli, pisinisi e faatagaina e saoloto ma vave fesiitai a latou fesiitaiga faaletulafono ma faatagaina e faatatau i tupe teufaafaigaluega mai fafo. O ia fesiitaiga e aofia ai tupe faavae saofaga, tupe mama, tufatufaga, tului totogi, tupe faavae, aofaiga po o se vaega tupe maua mai le faatauina atu o tupe teufaafaigaluega ma totogi na faia i lalo o konekarate, faatasi ai ma isi, e tusa ai ma le Fono a le Setete.

O faiga o le a muamua faʻatinoina i FTZ i Shanghai, Beijing, Tianjin, ma itumalo o Guangdong ma Fujian, ma Hainan Free Trade Port.

O faiga aupito lata mai na faalauiloa mai e le ofisa o pisinisi a le malo o Beijing o le a faalauiloa ai se polokalame pailate mai le Beijing FTZ e salalau atu i le isi vaega o le laumua, e faaalia ai le naunautaiga ma le lototele o Beijing e faalautele le avanoa maualuga, o le tala lea a Cui.

E taua tele fo'i le fa'asalalauga fa'avaomalo a le renminbi, o lana fa'aopoopo mai lea.

O Wang Xin, o le faatonu o le ofisa suʻesuʻe i le People's Bank of China, le faletupe tutotonu a le malo, fai mai o kamupani ma tagata taʻitoʻatasi i nofoaga e ono o loʻo taʻua i luga o le a feagai ma uluai faʻataʻitaʻiga, ma e faʻamoemoe e vaʻaia a latou auala faʻafaigaluega e faʻatamaoaigaina ona o le Tulafono a le Fono a le Setete.

O le fa'atulagaina o le pito i lalo o le a fesoasoani e puipuia ai le fa'asalalauina po'o le vaeluaina o le tatalaina. O le a faafaigofieina ai le tatalaina o le faalapotopotoga a Saina e tusa ai ma tulafono, tulafono faatonutonu, pulega ma tulaga faatonuina, ma sili atu le tautuaina o le atunuu e lua-faataamilo atinae paradigm, fai mai Wang.


Taimi meli: Sep-25-2023