TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Jinghai District Tianjin City, Kina

Nucor siger, at genoptager ståldrift på steder i Carolinas

Houston - Stålproducent Nucor genoptog normal drift på alle sine fabrikker i North Carolina og South Carolina, efter orkanen Florence gik i land fredag, sagde en talskvinde for virksomheden mandag.

 
"Sidste uge suspenderede Nucor operationer på flere faciliteter i Carolinas forud for orkanen Florence for at sikre sikkerheden for vores holdkammerater og deres familier, samt for at efterkomme evakueringsordrer i områder, hvor vi opererer," sagde talskvinden i en e-mail.
"Heldigvis er der taget højde for alle vores holdkammerater og er i sikkerhed, og vores faciliteter led ikke store skader fra stormen. Suspensionen af ​​driften forventes ikke at påvirke kundeordrer,” sagde hun.
 
Den Charlotte, North Carolina-baserede stålproducents hovedaktiviteter i regionen omfatter dens plademølle i Huger, South Carolina, barmølle i Darlington, South Carolina og plademølle i Winton, North Carolina.
 
Darlington-anlægget har en samlet kapacitet på 1,4 millioner st/år, Huger-komplekset har en hotstrip-mølle med en kapacitet på 2,3 millioner st/år, og Winton-plademøllen har en kapacitet på 1 million st/år, ifølge foreningen for jern- og stålteknologi.

Indlægstid: 08-04-2019