TIANJIN RELIANCE STEEL CO., LTD

Jinghai District Tianjin City, Kina

Kinas Tibet tiltrækker investeringer med optimeret forretningsmiljø

LHASA, 10. september (Xinhua) — Fra januar til juli har den sydvestlige Kinas autonome region Tibet tegnet 740 investeringsprojekter med en faktisk investering på 34,32 milliarder yuan (ca. 4,76 milliarder amerikanske dollars), ifølge lokale myndigheder.

I de første syv måneder af dette år nåede Tibets investering i anlægsaktiver op på næsten 19,72 milliarder yuan, hvilket gav beskæftigelse til 7.997 mennesker i regionen og genererede en arbejdsindkomst på omkring 88,91 millioner yuan.

Ifølge investeringsfremmebureauet under den regionale udviklings- og reformkommission har Tibet optimeret sit forretningsmiljø og udrullet gunstige investeringspolitikker i år.

Med hensyn til skattepolitikker kan virksomheder nyde en reduceret virksomhedsindkomstskat på 15 procent i overensstemmelse med den vestlige udviklingsstrategi. For at styrke karakteristiske industrier som turisme, kultur, ren energi, grønne byggematerialer og plateaubiologi har regeringen etableret en dedikeret investeringsfond på 11 milliarder yuan som en del af dens industristøttepolitikker.


Indlægstid: 11. september 2023